Як заготівля, використовується свіжоморожена риба, що розморожується природним шляхом, при низькій температурі, потім очищається, ретельно промивається, велику рибу надрізають або ріжуть шматочками, щоб м’ясо добре просолилось, після чого засолюють. Після засолу, риба відмочується, щоб уникнути накопичення зайвої солі, підсушується, тільки потім коптиться.

Співпраця з ТОВ «Черкаська рибка» підійде тим, хто займається виготовленням, оптовою то роздрібною торгівлею рибної продукції, тим, хто в даний момент шукає інформацію за запитом, «заказати рибу» «куплю копчену, в’ялену рибу оптом» або «продам копчену, в’ялену рибу», у пошукових системах.

Якщо вас цікавить риба свіжоморожена, купити її можна в нашому магазині-складі в місті Черкаси або в телефонному режимі домовитись про доставку до вашого міста.