Існує кілька способів копчення риби – холодний та гарячий. Ступінь соління, температура та час копчення залежать від ваги тушки, різновиду риби та методу її обробки. Деякі види риби не обробляють, а коптять цілком, таким чином, всередині тушки, зберігаються природні жири, повний набір смакових та поживних якостей продукту. Є деякі правила копчення жирної та мало жирної риби, тобто, в холодному копченні використовується більш жирна рибка, а для гарячого менш. Таким чином, розкриваються всі аромати й смаки продукту.

Співпраця з ТОВ «Черкаська рибка» підійде тим, хто займається виготовленням, оптовою то роздрібною торгівлею рибної продукції, тим, хто в даний момент шукає інформацію за запитом, «заказати рибу» «куплю копчену, в’ялену рибу оптом» або «продам копчену, в’ялену рибу», у пошукових системах.