Про нас

Рибопереробний цех підприємства переробляє як річкову так і морську рибу. Виготовляє продукцію холодного та гарячого копчення в’ялену, солону, з різних видів риб. При виробництві копченої продукції наше підприємство використовуємє технологію натурального копчення риби щепою із дуба та вільхи.

Об’єми виловленої риби та потужності власних цехів дають нам можливість реалізувати свою продукцію дрібним, крупним оптом та в роздріб. ТОВ «Черкаська рибка» відкрите для співпраці з замовниками як на території України, так і за її межами.

Процес виробництва нами такого продукту, як риба копчена та риба в’ялена починається з її вилову у акваторії Кременчуцького водосховища, заготівлі методом шокової (сухої) заморозки та постачання на центральний оптовий склад міста Черкаси. Рибна продукція виробництво, якої починається з засолу, містить в собі максимум корисних смакових якостей, вітамінів та мікроелементів, необхідних для організму людини. Все це завдяки суворому контролю на кожному етапі виробництва, починаючи з потрапляння риби в руки рибалок.

0
Клієнтів
0
тон риби продано
0
Працівника

Фотогалерея

office@ch-r.com.ua

19640, Черкаська обл. с. Леськи, вул. Нижня, 3

+380971419144